top of page

BIJZONDERE TIJDEN VRAGEN OM INSPIRERENDE ANTWOORDEN

Artikelen

Korte artikelen die in deze bijzondere tijd zijn geschreven, gaan over angst, geld en wetten. In elk artikel staat de eigen kracht centraal. Als je vanuit die basis verbindt wordt de kracht die je als groep hebt ook vergroot. 

LIEFDE is de oplossing voor de uitdagingen waar we tegenwoordig voor staan.

'Opstanding' (2007), acrylverf op papier

Download hier het artikel

Angst versus je eigen kracht: 'De pandemie van het ontwaken'

Het voelen en bewust zijn van je zelf, ‘Wat wil ik?’ ‘Wat voel ik?’ ‘Wat is mijn missie in het leven?’ en hier naar handelen. Ontwarren, met de kracht in jezelf, van Dát wat klopt en niet klopt, zorgt er voor dat het verkeerd gericht handelen steeds minder ruimte krijgt.

CGF logo.jpg

De kracht van geld als je het als middel gebruikt: 'De vrije economie'

 

Is geld slecht? Natuurlijk niet. Het geld is neutraal maar door het geld als doel te maken is het geld zich tegen ons gaan keren. Is het geld onvrij geworden. Onze basisbehoeften, eten, schone lucht, een woning en het allerbelangrijkste, menselijke contacten, worden door geldstromen gereguleerd. De mens is gereduceerd tot een winstobject voor degene die geld als doel stellen.

Download hier het artikel

'De vrije mens' (2018), acrylverf op pap

Hoe een wet dienstbaar aan de mens kan zijn: 'Wat is een wet?'

Vanuit vertrouwen met elkaar omgaan, laat ieder mens groeien en bloeien! Door deze natuurlijke wetten als basis te nemen, krijgt eenieder de ruimte om te Zijn en de lessen te leren waarom je op moeder Aarde bent gekomen.

Download hier het artikel

bottom of page