top of page

boek PADEN VAN LICHT  door Purusha Geelen-van de Graaf 

Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het boek 'Paden van Licht'. Een kunst- / poëzie- / tekstenboek dat uitnodigt om geïnspireerd te worden. Door een kleur, beeld of woord.

"In de afgelopen 25 jaar zijn veel mensen geraakt door mijn schilderijen en gedichten. In dit boek, Paden van Licht, breng ik ze bij elkaar. Zo is bij elk gedicht een schilderij afgebeeld: een beeld dat woordloos inhoud geeft aan de woorden."

Waarom een boek? "Het boek kun je zien als een uitnodiging. Thuis voelen en thuis zijn bij je zelf. Dit geeft de basis van vertrouwen waardoor bergen verzet kunnen worden. Het onmogelijke wordt dan mogelijk."

Het boek bevat 60 full-color afbeeldingen van schilderijen en 60 gedichten en kost 24,95 euro of 22,50 Florijn (excl. 5,75 euro verzendkosten). Je kunt een boek bestellen via onze webshop of bij ons halen in OLBURGEN

Voor bedrijven /organisaties / instituten is het (kunst-)boek ook te gebruiken als relatiegeschenk. Het plaatsen van een eigen logo / tekst is mogelijk. Voor informatie: robbertgeelen@gmail.com

'Poorten van de ziel' (2010), acrylverf

klik hier om een aantal bladzijden te zien

bottom of page