top of page

Kunst 4-daagse Bronckhorst (Art-route)


De kunst4daagse Bronckhorst 2018 is van Hemelvaartsdag 10 mei t/m zondag 13 mei, elke dag van 11.00u tot 17.00u. Tientallen kunstenaars, ateliers en galeries - in combinatie met vijf daartoe uitgezette (fiets)routes door het mooie cultuurlandschap van de gemeente Bronckhorst - houden open huis. Vier dagen kunst, cultuur, creativiteit, gastvrijheid, kleinschaligheid en landschappelijk schoon.

In de prachtige pastorie van Olburgen komt het kleurrijke en krachtige werk van Purusha geheel tot z’n recht. Naast de schilderijen zijn er ook zelf ontworpen meubels te zien evenals ontwerpen en foto’s van interieurs die zij met haar partner heeft ontworpen. Ze zal ook gedichten uit eigen werk voordragen en is het voor u mogelijk om ‘de kracht van gedachten’ te ervaren. U bent van harte welkom!

Entree: gratis

De foto laat de pastorie en kerk zien. Vanuit Dieren met een prachtige overtocht over de IJssel te bereiken (met fiets en auto) en vanuit Steenderen / Doesburg via de dijk langs de IJssel (fiets) of de mooie kronkelende wegen.

Olburgen met rechts de kerk en pastorie

The 'Kunst4daagse Bronckhorst 2018' is from Ascension Day, the 10th of May till Sunday, the 13th of May, every day from 11 AM till 5 PM

Dozens of artists, art studios and galleries, in combination with five bicycle routes through the beautiful cultural landscape of the municipality Bronckhorst, are holding 'open house'. Four days of art, culture, creativity, hospitality, small scale and landscape.

In the beautiful parsonage of Olburgen (see picture on the right) the colorful and powerful work of Purusha is exhibited. In addition to the paintings, there are several items of self-designed furniture as well as pictures of interiors / houses that she and her partner have designed. Purusha will also recite poems of her own work and it is possible for you to experience 'the power of the mind'. You are most welcome!

Entrance: free

Information (bicycle) routes: www.kunst4daagsebronckhorst.nl

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page