Zo is het!

Ik was heel erg boos over het onrecht in de wereld. Als er boosheid in zit vernietig ik het schilderij. Toen kwam dit er uit. Hierdoor begreep ik dat goed en kwaad een kleurenpalet is. En dat JIJ je keuze dient te maken: ga ik voor het opbouwen van een mooie wereld of ga ik helpen met vernietigen. Dit laatste kan ook een kind van 3 jaar. De keuze is aan een ieder.

Zo is het! (2017), acrylverf op houten paneel, 47 bij 133 cm


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
© PEACE IN DESIGN S.C.A. v.o.f.
Ivm maatregelen overheid: Open op afspraak / Open by appointment / Geöffnet nach Vereinbarung
 
A: Olburgseweg 2, 7225 NB Olburgen (NL)
T: +31 (0)575572466  
E: info@peaceindesign.com
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon