top of page

Workshop 'KLEUREN LEVEN';

Bijgewerkt op: 20 apr. 2020


Kleurrijke ontdekkingstocht 'KLEUREN LEVEN' op zaterdag 11 november van 14.00u tot 15.30u. Heeft u voorkeur voor een kleur? Merkt u dat de ene kleur rood anders is dan de andere? Dat die ene kleur u meer aanspreekt dan de ander? Wilt u hier meer over weten? Tijdens de Nationale Kunstweek voert beeldend kunstenares Purusha Geelen - van de Graaf u langs diverse schilderijen van haar hand om u dit te laten ervaren. KLEUREN ZIJN KRACHTEN! Kosten: 20 euro p.p (incl. thee/koffie + iets lekkers)

Reserveren verplicht via info@peaceindesign.com (maximaal 20 deelnemers)

De foto is een detail van het kleurenscherm, gebruikt bij een nieuw onderwijsconcept van professor Luuk Stevens: 'adaptief leren'.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page